La secció de senderisme del C.A. Puçol es va formar poc després del naixement del club d’atletisme. No tots els socis del club volien o podien entrenar atletisme i competir. Per això es va crear un grup anomenat andarins per anar a caminar a la muntanya, entoces el senderisme era practicat per molt poca gent.

Poc a poc la secció de senderisme es va anar desenvolupant i ser un grup conegut a la província de València. Des de fa més de 25 anys s’han organitzat les rutes més famoses de la Comunitat Valenciana i pujat als pics més emblemàtics del nostre territori.

Les ganes de caminar per la natura, esmorzar i dinar en mig de la muntanya, banyarse en rius, coneixer xicotets pobles… són les coses que tenen en comú els integrants de la secció de senderisme.

El C.A. Puçol és un club federat en muntanya (FEMECV) amb els diversos beneficis que açò aporta a qui siga federat. A més, proporciona un segur a cada participant no federat i que el cubreix de possibles accidents durant la ruta.

Actualment, la secció de senderisme organitza un parell de rutes al mes. Rutes que una majoria de persones amb unes mínimes condicions físiques poden realitzar. També es fan viatges en bus i caps de setmana sencers en albergs.

Esta secció té una pàgina web pròpia on es poden veure totes les rutes que se fan i el calendari de les pròximes eixides. Si vols entrar en esta web clica ací baix:
Scroll al inicio
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad