Atletisme i carreres populars

Les carreres populars són un bon al-licient per als aficionats l’atletisme i a córrer. Les ganes de superar-se i d’aconseguir millors marques fan que el corredor tinga que fer un entrenament apropiat.

Des de l’origen del club els socis han tingut com una de les seues principals aficions anar a carreres (voltes a peu, mitjes maratons i maratons, carreres nocturnes…). Era i és una bona manera de guadir del cap de setmana amb amics i en diversió de la millor forma: fent esport!

El C.A. Puçol posa a disposició dels seus socis adults unes sesions d’entrenament (3 vespredes per setmana) a les pistes del poliesportiu municipal de Puçol. Allà, un entrenador al servici del club programa tota classe d’exercicis ja siguen per a preparar qualsevol carrera o bé per a tonificar el cos i mantindre-se en bona forma física per a gent que no vullga grans pretensions en les carreres. No oblideu que podeu utilitzar els vestuaris i les dutxes.

Enguany, s’està organitzant viatges per anar a carreres en algunes províncies d’Espanya i passar un bon cap de setmana en bona companyia. Tota la informació anirà eixint en esta web en l’apartat «Notícies».

Scroll al inicio
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad