Des d’ací, un xicotet homenatge a aquells que ja no estàn amb nosaltre: Molina i Mario, sempre en el record.

El C.A. Puçol es va fundar a l’any 1996 per un xicotet grup aficionats a córrer. Fa 28 anys l’atletisme popular no era ni molt menys com ara. Córrer era cosa molt pocs i a més havia gent que els considerava com a «bojos» quan entrenaven de nit amb fred i pluja. I no digam ja quan algú s’apuntava a una marató.

Però poc a poc, este xicotet grup va anar augmentant fent-se un club més nombrós, s’apuntà gent jove i també arribaren les primeres dones. Es formà una colla per a entrenar al poliesportiu municipal o bé pels camins del terme de Puçol.

Se fundà, poc després, també el grup dels andarins que derivaria més endavant en la secció de senderisme.

Al mateix any de la fundació del club es prepara la primera Volta a Peu, a setembre, coincidint amb les festes de Puçol. I tres anys després, en 1999 s’organitza el I Grans Fons Vila de Puçol, una carrera referent en la província de València.

Com les carreres per asfalt no eren suficients per alguns, a l’any 2006 es crea la secció de triatló (extinta actualmente), uns anys després començà el boom del trail i es forma una altra secció: la de trail, que arribà a ser molt nombrosa. Inclús es va crear un grup de corredors veterans per a competir en cross!

Durant esta dilatada història els socis del club han viatjat i participat en infinitat de carreres per tota Espanya i també per l’estranger, bé pel seu compte o bé en els viatges organitzats de cap de setmana en autobús per a participar en proves de ciutats com Saragossa, Madrid, Albacete o la Behovia-Sant Sebastià.

Actualment el club compta amb uns (150 socis) entre xiquets adults. Els socis participen en les activititats que més les agrada, alguns només fan senderisme, altres entrenen per a carreres i aconseguir marques personals. Els xiquets entrenen per a passar-ho bé o competir d’una manera seriosa.

El C.A. Puçol no perd la seua essència fundacional: fer esport i passar-ho bé.

Temporada 2005-2006
Temporada 2005-2006
Any 1996
Primers anys i primers entrenaments en grup
Scroll al inicio
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad