El C.A. Puçol gestiona l’escola esportiva municipal d’atletisme. Dins del calendari escolar i (3 dies per semana, dimarts, dijous i divendres) els xiquets poden practicar diverses modalitats d’atletisme a càrrec d’un entranador titulat.

El C.A. Puçol al ser un club federat pot inscriure als alumnes en diverses competicions esportives autonòmiques i també en totes les d’ambit nacional. Per açò, (el club proporciona tots els mitjans necesaris per a que l’alumne participe facilitant les llicències federatives corresponents ací com material i viatges).

Des del nostre club animem tant a xiquets com a pares que s’animen a inscriure a l’escola i no sols a competir sinó també a gaudir de l’atletisme relacionant-se amb altres xiquets, posar-se en forma i beneficant-se en general de la pràctica de l’esport.

Per a reservar plaça a l’escola clica al següent botó:

Scroll al inicio
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad